divendres, 27 de febrer del 2015

LG G FLEX

Share & Comment

LG G FLEX

La signatura sud-coreana LG mostrava en societat a principis d'aquest any, en ple CES 2015 de Las Vegas, el nou LG G Flex2, el successor del telèfon intel·ligent amb pantalla corba i flexible que va causar gran expectació l'any passat. Ahir mateix vèiem com el terminal començava a aparèixer en diferents països europeus en prevenda, i ara, hem conegut més dades sobre la seva arribada a Espanya.

El LG G Flex2 arribarà en exclusiva de la mà de l'operadora Orange, i ho farà a partir del proper dimarts 3 de març. Els clients de la companyia podran fer-se amb el per un preu de 20 euros al mes, sense pagament inicial, amb les tarifes Cangur Sense Límit, Dofí i Balena.

Una altra opció que ofereix l'operadora és aconseguir-ho per un pagament únic de 679 euros. És a dir, que la informació que vèiem ahir no anava gens desencaminada, ja que el preu del telèfon intel·ligent es situa entre els 650 i els 700 euros que es especulaven.

Us recordem que, a més d'aquesta corba i flexibilitat que caracteritza el dispositiu, estem davant d'un autèntic límit de gamma. El seu panell de 5,5 polzades aconsegueix la resolució Full HD, compta amb una cambra principal de 13 megapíxels amb estabilitzador òptic d'imatge i auto-enfocament per làser, i un chipset d'última generació, el Qualcomm Snapdragon 810, al costat de 2 GB de memòria RAM DDR4.

El seu emmagatzematge és de 16 GB ampliables via targetes microSD de fins a 128 GB, i arriba amb l'última versió del sistema, Android 5.0 Lollipop. Per descomptat, suporta connectivitat 4G LTE, i té una bateria de 3.000 mAh amb la funció de càrrega ràpida.
LG G Flex 2 filtrado
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com