dijous, 19 de febrer del 2015

Els SmartPhones de gama alta

Share & Comment
Quin és el millor telèfon mòbil del mercat? Els fabricants de telefonia mòbil guarden sota la màniga els models que donaran més que parlar aquest nou any i presentaran molts d'ells en el proper Mobile World Congress de Barcelona.

Sony%20xperia%20z3De moment, aquí us deixem la nostra classificació amb els millors mòbils que podeu trobar ara mateix a les botigues. No te'ls perdis!


10. Huawei Ascend P7

Huawei%20ascend%20p7El progrés de la marca Huawei ha estat espectacular en els últims dos anys, en què ha passat de fabricar telèfons de gamma mitjana i qualitat, en alguns casos, qüestionable, a crear dispositius que s'alternen amb els més desitjats del mercat, i tot això a un preu considerablement menor.
Fa poc més de sis mesos que la companyia xinesa va llançar el Huawei Ascend P7, un telèfon amb pantalla de 5 polzades i una resolució de 1.920 x 1.080 píxels amb dues càmeres, una davantera de 8 megapíxels i una posterior de 13, que destaca també per la seva acceptable autonomia. Funciona amb Android i permet l'ús de xarxes 4G.
Valoració:  3_estrellas
comprar



9. Google Nexus 6


Després de l'èxit del Nexus 5, s'esperava que Google "trenqués el mercat" amb el nou model de la saga. No obstant això, el que va fer va ser intentar reinventar amb un dispositiu que és més un híbrid entre telèfon i tauleta que un mòbil pròpiament dit.



NexusEl Nexus 6 posseeix una pantalla de 5,95 polzades, la seva resolució és QHD (2560 x 2160 píxels) i un dels seus punts forts és el seu processador Snapdragon 805, amb 3GB de RAM i un emmagatzematge mínim de 32GB (encara que no inclou lector de targetes microSD)



La seva càmera té 13 megapíxels (el que no millora la d'anteriors models) i el principal "però" que se li pot posar al dispositiu és la seva bateria, ja que només proporciona unes 8 hores d'autonomia.
Valoració: 3_estrellas

comprar




8. One Plus One

One%20plus%20oneSi encara no has sentit parlar d'aquest telèfon és pel seu caràcter exclusiu i perquè no hi ha cap gran fabricant tradicional darrere d'ell. No obstant això, quan el coneguis, es convertirà en un candidat destacat entre les teves opcions a compra d'un nou terminal.
Es va posar a la venda el passat mes de juny mitjançant un sistema d'invitació. El més complicat és aconseguir un d'aquests "passis vip" per poder fer-se amb el telèfon, però si s'aconsegueix, la versió de 16 GB es pot comprar per 269 euros. La de 64 GB només costa 30 euros més, de manera que compensa.
Té una pantalla de 5,5 polzades a 1080 píxels, que ha donat algun que altre problema quant a lluminositat, encara que One ja ho ha resolt. La seva càmera posterior és de 13 megapíxels i la davantera és de 5 megapíxels. És compatible amb xarxes LTE (que proporcionen els serveis 4G d'Internet d'alta velocitat)

Valoració:  3.5_estrellas
comprar



7. Xiaomi Mi 4

Atents a aquest nom si no el coneixeu: Xiaomi. Es tracta d'un fabricant xinès que posseeix tot tipus de telèfons, tant de gammes més baixes com potents dispositius que tutegen -excepte en el preu, que és menor- l'iPhone 5.

Xiaomi%20mi%204Posem aquest exemple perquè el disseny del Xiaomi mi4, el telèfon que es cola al top 8 de nostre rànquing, s'assembla molt al del dispositiu d'Apple. Encara que clar, el material amb què està fabricat no pot ser el mateix: la seva carcassa posterior és de plàstic.

Posseeix una pantalla de 5 polzades, amb una resolució de 1920 x 1080 píxels. Té una càmera de 13 megapíxels a la part de darrere i una altra de 8 a la part davantera. La bateria és bastant potent, 3080 mAh, i permet estar connectat gairebé 24 hores. Això sí, no és extraïble. Com a sistema operatiu utilitza una variant d'Android, MIUI 6, bastant més ràpid però que pot originar algun problema de compatibilitat amb algunes aplicacions no gaire comuns.
Valoració: 3.5_estrellas
comprar



6. LG G3

Lg%20g3Encara que l'últim telèfon de LG LG Flex 2, que va presentar en el passat CES que va tenir lloc al gener a Las Vegas (Estats Units), ens quedem per aquest rànquing amb el LG G3, que encara que ja té alguns mesos, va sorprendre a millorar les característiques del G2.

Destaca per la seva pantalla de 5,5 polzades amb resolució QHD (2560 x 1440 píxels), 2GB de RAM, 16 GB d'emmagatzematge intern ... i la bateria és la mateixa que la del Xiaomi que vèiem abans però, a més, és extraïble. La càmera del darrere és de 13 megapíxels i inclou una davantera de 2,1.
Valoració: 4_estrellas


comprar



5. Motorola Moto X

Motorola%20moto%20xCom sempre, a Futur4YOU apostem per la millor relació qualitat / preu, motiu pel qual se situa en cinquena posició del nostre rànquing de millors mòbils Motorola Moto X, cosa que sorprendrà a molts.
El telèfon de Motorola, companyia que va adquirir Google fa dos anys i mig, va ser llançat a mitjans de l'any passat com a hereu del Moto G, un dels telèfons amb millor qualitat preu del mercat (175 euros).
El Moto X és una mica més car, però millora considerablement les seves prestacions. Posseeix una pantalla de 5,2 polzades, 2 GB de RAM i un processador Snapdragon 801. Pel que flaqueja és en la capacitat de la seva bateria, que es queda en els 2.300 mAh.
Valoració: 4_estrellas

comprar



4. Sony Xperia Z3 

Sony%20xperia%20z3Sony va presentar l'any passat la tercera generació dels seus telèfons Z, després de l'èxit del Sony Xperia Z1, un autèntic supervendes en 2012, i el Z2. El Z3, per la seva banda, és un telèfon punter, resistent a l'aigua ia la pols, que no ha deixat a ningú indiferent. Posseeix una càmera de 20,7 megapíxels, amb gravació 4K / UHD.

La seva pantalla de 5,2 polzades Triluminos Full HD posseeix una alta resolució i una densitat de píxels de 441 ppp. A més, té una bateria que, amb el "mode stamina", permet seleccionar quines aplicacions estan actualitzant en cada moment.

Mentre arriba un nou membre a la família (presumiblement al MWC 2015), aquest telèfon de Sony ocupa el quart lloc en la nostra classificació.

Valoració: 4_estrellas
comprar



3. iPhone 5S

Iphone%205s
El telèfon de gamma alta d'Apple va rebaixar el seu preu a final de l'any passat gràcies a l'arribada de l'iPhone 6, el que unit a les seves altes prestacions fa que continuï ocupant llocs alts en el nostre rànquing tot i ser un llançament de 2013. Compta amb sistema operatiu iOS 8, i entre els seus principals novetats es troba un lector d'empremta dactilar, que permet desbloquejar el dispositiu amb només posar el dit, i que servirà també per identificar l'usuari a l'hora de realitzar compres a l'Apple Store.

La seva càmera davantera, de 8 megapíxels, ofereix una qualitat més que acceptable, així com la posterior. Incorpora el xip A7 de 64 bits, molt potent.

Valoració: 4.5_estrellas
comprar


2. Samsung Galaxy S5 

Samsung%20galaxy%20s5Ha costat decidir el top 3 del nostre rànquing, sabent que els incondicionals d'Android preferiran el Galaxy S5 i els d'Apple es decantaran sens dubte per l'iPhone 6.

De tota manera tot canviarà quan arribi la cita de Barcelona i Samsung mostri els seus nous telèfons (mentre que Apple esperarà possiblement al tercer trimestre de l'any per renovar la seva gamma de dispositius).

Samsung va la resta l'any passat amb aquest telèfon, successor del supervendes Galaxy S4, amb una pantalla de 5,1 polzades FullHD i l'últim Qualcomm Snapdragon 801-2,5 GHz. La seva càmera posterior és de 16 megapíxels.

Funciona amb Android KitKat 4.4.2 i la seva bateria és, de lluny, la que més autonomia presenta del mercat: fins a 21 hores (comparades amb les 12 hores de l'iPhone 5S ...). Això , pesa una mica més que la resta de dispositius d'alta gamma: 145 grams enfront dels 112 del telèfon top d'Apple.

Valoració: 5_estrellas
comprar



Ja és hora, arribem al primer lloc del "Ranking"!! 

1.Samsung Galaxy Note EDGE

Un disseny revolucionari

Note Edge té una segona pantalla corba des d'on accedeixes a les aplicacions més freqüents ia les alertes fins i tot si la tapa de la teva funda està tancada, o rebre notificacions mentre gaudeixes d'un vídeo però sense interferir en ell.

Innovador i funcional

Amb Galaxy Note Edge podràs veure un vídeo i, a la vegada, estar al corrent de les notificacions que entren en el teu smartphone sense interrupcions, ja que podràs consultar en la seva segona pantalla corba de la seva innovadora pantalla.

Una qualitat de pantalla excepcional (Pantalla Quad HD Super AMOLED)

La pantalla Quad HD Super AMOLED de 5,6 "reprodueix les imatges amb colors intensos, plens de matisos, i nivells de saturació i contrast molt precisos. És perfecta per navegar o llegir documents amb nitidesa.  SENSE CAP DUBTE, AQUEST SMARTPHONE ÉS EL MILLOR MÒBIL DEL MERCAT.
Valoració: 5_estrellas
comprar
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com